English  Nederlands  

Payment, Shipping & Returns Policy

Geachte Klant,

OrchidsDeluxe now offers you the convenience of online payment:

1. Via Ideal, credit card, Giro Pay, Mister Cash or Direct eBanking.
2. Via bank transfer.
3. Cash payment at pickup. Cash payment is only possible upon pickup at our greenhouse.

Verzend kosten zijn inclusief inpakken en afhandelingskosten, echter exclusief Phyotosanitary certificaat, CITES en/of import en export kosten (buiten de EU).


Verzend Zone 1: Netherland, Duitsland: € 12.00
Verzend Zone 2: België, Frankrijk, Hongarije, Polen, Slowakije, Slovenië, Tsjechië: € 25.00
Verzend Zone 3: Bulgarije, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Ierland, Italie, Kroatie, Letland, Litouwen, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal, Roemenië, Spanje, Sweden - € 30,00.
Verzend Zone 4: Canarische Eilanden, Noorwegen en Zwitserland: €100,00
Verzend Zone 5: Malta (verzending door een beschikbaar transportbedrijf), : €50,00
Voor Canarische Eilanden, Noorwegen en Zwitserland worden separaat douane kosten in rekening gebracht.

Verzend Zone 6: Cyprus. Worden aparte verzending kosten €100 in rekening gebracht.

We do not ship to Great Britain, USA, Canada, Australia.

Staat uw land eer niet tussen neem dan contact op.
Orders worden op maandag of dinsdag bij DHL aangeboden. Het kan zijn dat uw order niet direct wordt verstuurd, dan zijn de weer condities niet goed genoeg of zijn uw planten niet droog genoeg. Planten worden verstuurd tot maximaal -5 nacht temperatuur. Als de temperatuur lager wordt wachten wij zonder u te informeren tot de temperatuur goed genoeg is. Accessoires kunnen ten aller tijde op maandag worden verstuurd.


Het is uw eigen verantwoording dat u ons het volledige en correcte afleveradres geeft op het moment van het plaatsten van uw order.
Indien uw adres gegevens onjuist of onvolledig zijn en uw bestelling hierdoor niet afgeleverd kan worden dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid.
Wij kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor schade, vermissing of overige kosten.
Indien u bemerkt dat u de onjuiste of onvolledige informatie heb gegeven dient u direct te antwoorden op de order bevestiging mail welke u heeft ontvangen. (niet via social media)

TERUGSTUURBELEID
We proberen u de beste kwaliteit te leveren. Als u niet tevreden bent of als er een verschil is met uw bestelling, bewaart u alstublieft alle documentatie en verpakking en neemt u onmiddellijk contact met ons op door een e-mail te sturen. We zullen u dan verdere instructies geven. 1. We staan alleen volledige terugbetaling toe voor artikelen die problemen hebben welke door ons veroorzaakt zijn, u dient hiervoor binnen 3 dagen na aflevering contact met ons op te nemen per email. De maximale terugbetaling van de retour verzendkosten is hetzelfde als uw zonetarief en kan niet meer zijn. U moet een kopie van de kassabon samen met de tracking code aan ons toesturen om verzendkosten teruggave te kunnen ontvangen. Neem contact met ons op met uw ordernummer en onze klantenservice zal u exacte instructies geven en u verder helpen.

2. U moet contact met ons opnemen voordat u de artikelen retourneert. Alle items die naar ons worden teruggestuurd, moeten in hun oorspronkelijke staat zijn, niet opnieuw zijn gepot, zonder enige manipulatie, met alle labels bevestigd. Anders zullen wij de order direct terug sturen aan u.

3. Als u om welke reden dan ook uw plant wil omruilen of retourneren onder de reden van "vind de plant niet mooi", worden de kosten van levering afgetrokken van de totale productprijs.

4. Er zijn geen teruggaven of terugbetalingen mogelijk voor aanbiedingen of speciale bestellingen.
5. Als je de order compleet of deels wil annuleren nadat de betaling heeft plaats gevonden dan houden wij het recht om de bankcare van 2,5% aan kosten te verrekenen.

UITWISSELING

1. Wij accepteren ruilen aanvragen binnen 24 uur na de datum van aflevering van de bestelling. Als u items wilt ruilen, moet u uw artikelen retourneren voor een restitutie (volgens het bovenstaande retourbeleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor het nieuwe product.

2. U moet contact met ons opnemen voordat u de artikelen retourneert. Alle items die naar ons worden teruggestuurd, moeten in hun oorspronkelijke staat zijn, niet opnieuw zijn gepot, zonder enige manipulatie, met alle tags bevestigd. Anders zullen ze worden teruggegeven aan jou.

3. We dekken de verzendkosten van het opnieuw toesturen niet, u bent verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending van de geruilde artikelen terug naar u. We raden u aan om tracking en verzekering toe te voegen wanneer u artikelen naar ons verzendt voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren verzendingen. Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald.


.
Volgende
0 items
Inloggen
E-Mail Adres

Toegangs code:


Toegangs code vergeten?
Registeer als nieuwe klant
Hoe zorg ik voor mijn Orchideeën?

Copyright © 2024 Orchids Deluxe BV
gemaakt door Orchids DeLux
Privacy verklaring