English  Nederlands  

Privacy verklaring

Orchids Deluxe respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Orchidsdelux zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Indien justitiële diensten of andere officiële instanties op juridische gronden inzage eisen in persoonlijke gegevens kan Orchidsdelux hiertoe overgaan.

Dit privacyreglement is van toepassing op alle activiteiten van Orchids Deluxe. Door gebruik te maken van de diensten die Orchids Deluxe u aanbiedt gaat u akkoord met de voorwaarden zoals die in dit reglement zijn opgenomen.

Orchidsdelux gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres en afleveradres nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij Orchids Deluxe zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. WIJ PLAATSTEN GEEN COOKIES om uw surf gedrag te traceren dansel deze aan derden te verkopen!
  • Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door ons een e-mail te sturen of uw voorkeur aan te passen bij mijn account.
  • Als u bij Orchidsdelux een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens. In uw Orchids Deluxe account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflevergegevens, zodat u deze niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te vullen. Wij vragen u niet om bankgegevens te verstrekken, onze bank Multisafepay is een 3e partij welke voor ons als officieel bij de AFM aangesloten organisatie bank transacties mag en kan verwerken. De bankgegevens welke u aan Multisafepay verstrekt zijn voor ons niet inzichtelijk.
  • Uw gegevens worden tot 5 jaar na de laatste geplaatst order bewaard, daarna worden uw gegevens en informatie door ons gewist.
  • Orchids Deluxe conformeert zich aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de Europese geldenden wet en regelingeving inzake de verweking van persoons gegevens.
  • Inzage in uw gegevens is alleen door uw zelf mogelijk op basis van de door u gekozen inlog gegevens, derden of aanvragen om via andere wegen uw gegevens in te zien worden niet gehonoreerd

Orchidsdelux verkoopt uw gegevens niet
Orchidsdelux zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Orchidsdelux
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Orchidsdelux, dan kunt u ons een e-mail sturen. Wij helpen u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Continue
0 items
Login
E-Mail Address:

Password:


Password Forgotten ?
New Account
Fun News & Garden Tips

Copyright © 2024 Orchids Deluxe BV
Build by Orchidsdelux
Privacy Notice